← Všechny články

Publikováno
11.9.2024

Dny Marianne 2024 - skvělé slevy nebo zbytečné výdaje?

Délka čtení:
3 min
0:00
0:00

Podzim je tu a s ním přichází i vlna výprodejů a slevových akcí, které lákají k utrácení. Jednou z největších akcí roku jsou Dny Marianne 2024, které přináší exkluzivní slevy a nákupní horečku, které je těžké odolat. Dny, kdy nám na krku visí taška plná kuponů, oči nám svítí radostí, ale peněženka pláče. Pokud už teď doma máte seznam věcí, které nutně potřebujete (nebo si to alespoň myslíte), máme pro vás pár tipů, jak přežít tuto nákupní smršť bez toho, aniž byste skončili na nudlích.

Dny Marianne 2024 - slevový svátek, kterému jde těžko odolat

Každý podzim se to děje - Dny Marianne, kde všude visí ty magické cedulky se slovy “sleva”, “akce” a “kup teď a ušetři”. Kdo by tomu odolal, že? Stačí otevřít časopis, naskenovat kupon a rázem máte pocit, že jste vyhráli jackpot. Letos, 13. - 16. září se můžeme zase těšit na luxusní slevy na všechno od oblečení, kosmetiky až po vybavení do bytu. 

A tady je ten chyták.
Než vyrazíte do víru nákupů, zastavte se na chvíli a zeptejte se sami sebe: “Opravdu to potřebuji? Nebo je to jen proto, že mám v ruce ten slavný Dny Marianne 2024 kupon?” Protože upřímně, tenhle malý kousek papíru má sílu vás přesvědčit, že ty růžové boty jsou naprosto životně důležité, známe to! 

Jak nakupovat na dnech Marianne, abyste nezruinovali sebe ani rodinný rozpočet?

Teď k tomu nejdůležitějšímu - jak nakupovat chytře a nepromrhat své úspory jen proto, že všude na vás křičí Dny Marianne 2024 slevy? Pojďme si projít pár zásad, jak si nákupy naplánovat.

Vyhnete se zbytečným výdajům! 

  1. Myslete předem

Važně, napište si seznam toho, co fakt potřebujete. Třeba vám chybí nová bunda na podzim nebo nějaké to vybavení do kuchyně. Ale pokud tam nemáte napsaný kávovar na kapsle, který je znova ve slevě, opravdu ho nepotřebujete! 

  1. Stanovte si limit

Tvrdá realita, ale je to nutnost. Řekněte si, kolik peněz můžete utratit, aniž byste se příští měsíc museli živit rohlíkem s hořčicí a číst po tmě. Dny Marianne vám totiž snadno mohou ukázat, jak rychle se vaše peněženka může vyprázdnit. 

  1. Sledujte zapojené obchody

Ve Dny Marianne 2024 obchody nabízí fakt hodně možností. Není nic horšího, než bloudit po nákupáku s plnýma rukama oblečení jen proto, že jste nevěděli, kde přesně platí váš slevový kupon a za jakých podmínek. Někde možná platí kupon pouze při nákupu nad určitou částku, jinde zase jen na nezlevněné zboží apod.

Pořádně si pročtěte všechny informace pro uplatnění! 

  1. Používejte QR kódy jako profíci

Našli jste něco, co je prostě must have, ale úspory nestačily? Máme pro vás skvělý tip - QR kód v naší aplikaci FlexiFin! Zvládne to každý raz dva. Podívejte se, jak to funguje zde! Nemusíte nikomu nic vysvětlovat, nebo tahat drobáky z kapsy - je to rychlé a pohodlné pro všechny. 

Sláva Dnům Marianne 2024, ale s rozumem!

Ano, Dny Marianne jsou úžasné, ale pokud budete nakupovat jako smyslů zbavení, můžete snadno zjistit, že všechny ty úžasné věci, co jste pořídili, vám budou ležet doma a zabírat jen místo. Skvělá sleva na věc, kterou potom nevyužijete = vyhozené peníze. Než si cokoliv koupíte, zastavte se a zeptejte se sami sebe: “Potřebuji to? Nebo to chci jen proto, že je to ve slevě?”. Jasně, snadno se to říká a hůř dělá, ale věřte nám - vaše peněženka vám poděkuje. 

Nakonec je to celé o tom, abyste si tuhle nákupní horečku užili, ale přitom zůstali nohama na zemi. Dny Marianne 2024 jsou skvělou příležitostí nakoupit věci, které jste opravdu chtěli nebo potřebovali, za výhodné ceny.

Když nakupujete s rozumem, vaše finance to nepoloží!

Pomáháme lépe hospodařit

Všechny články

Potřebujete poradit? Tak se ozvěte!

Bezplatná infolinka