← Všechny články

Publikováno
2.8.2024

Appka FlexiFin. Peníze stále po ruce

Délka čtení:
1 min 30 s
0:00
0:00

Už určitě víte, že děláme maximum pro to, abychom vám díky našim flexibilním půjčkám ulehčili život. A teď tady máme další pecku! Vlastní appku FlexiFin.

Do finančního světa jsme vypustili aplikaci, která vám umožní perfektní správu půjčky a přinese vám pořádnou porci benefitů a vychytávek! Tak třeba s ní můžete na pohodu platit v e-shopech (a používat naši půjčku tak, jako by to byla normální kreditka). Je to jednoduché, nakoupíte hned, zaplatíte později!

A splácet? Můžete jednoduše přes QR kód, který si na dva clicky nahrajete do svého mobilního internetového bankovnictví. Ale pozor pozor! Je v ní mnohem víc a vás to nebude stát ani kačku!

Appka má intuitivní uživatelské rozhraní a maximální bezpečnostním zabezpečení - na tom jsme si dali extra záležet.
A že si ji stáhnete zadara? Tak o tom se ani bavit nemusíme.

Co s ní zaplatíte?
Všechno, co budete chtít!

Díky integrovaným platebním řešením si užijete bezproblémové a pohodlné placení. Jednou z výrazných funkcí je možnost provádět platby u obchodníků i v internetových obchodech pomocí zabezpečené technologie QR kódů. Tím odpadá nutnost nosit fyzickou hotovost.

Stačí v appce načíst QR kód pomocí foťáku. Z faktury, e-shopu nebo z galerie mobilu, potvrdit částku a zaplatit. Nakoupíte zkrátka hned, zaplatíte později. V denních, týdenních či měsíčních splátkách, jak si sami nastavíte.

Vymazlené uživatelské prostředí a rozhraní

Je navrženo s ohledem na maximální intuitivnost a uživatelskou přívětivost. Od prvního spuštění vás přivítá čistý a moderní design, který umožňuje snadnou navigaci. Přehledné nabídky a jasné ikony zajišťují rychlý přístup ke všem funkcím a vlastnostem appky.

Dali jsme si záležet nejen na zabezpečení, ale i na designu a jednoduchosti. Vývojáři udělali maximum, aby appka byla snadno použitelná i pro ty, kteří nejsou technicky zdatní. Jasné pokyny a výzvy vás provedou každým krokem, který v ní uděláte.

Najdete v ní i tipy a rada, jak ideálně hospodařit s penězi. Pravidelně se můžete těšit na dávku článků a zajímavého čtení.

Bezpečnostní opatření a ochrana soukromí

Dlouhodobě klademe velký důraz na bezpečnost a ochranu soukromí vašich dat a appka to potvrzuje. Používáme robustní šifrovací protokoly k ochraně všech citlivých informací, aby osobní a finanční údaje zůstaly důvěrné a chráněné před neoprávněným přístupem nebo zneužitím.

Aplikace využívá šifrovací algoritmy jako AES-256 a TLS/SSL pro šifrování dat během přenosu i při ukládání. To znamená, že vaše údaje jsou bezpečně šifrovány při přenosu mezi vaším zařízením a našimi servery, i při ukládání do našich databází.

A co o appce zatím řekli naši klienti?

Poprosili jsme naše klienty, aby nám na appku dali zpětnou vazbu poté, co ji otestují na vlastní prsty. A máme radost, že máte radost.

Chystáme další vylepšení a novinky, máte se na co těšit.

Ještě appku nemáte staženou? Napravíte to jednoduše, stahujte na Google Play i App store.

Pomáháme lépe hospodařit

Všechny články

Potřebujete poradit? Tak se ozvěte!

Bezplatná infolinka