← Všechny články

Publikováno
14.10.2024

Přihlášení do FlexiFin účtu přes QR kód: Jednodušší už to být nemůže!

Délka čtení:
3 min
0:00
0:00

Už jste někdy měli pocit, že jste zapomněli heslo úplně na všechno? Aby ne, když po vás každá aplikace chce jiné. Nejdřív tam musí být číslo, pak speciální klikyhák a v poslední době už heslo musí obsahovat 36 246 znaků včetně nakresleného jednorožce. Kdo si to má jako pamatovat?

Proto jsme vám přístup k FlexiFin účtu usnadnili - přihlašujte se pomocí QR kódu! Žádná složitá hesla, konec lámání hlavy nad tím, co jste si kde nastavili.

Jak jednoduché to je? Pojďme si to projít krok za krokem!

Krok 1: Otevřete přihlašování stránku FlexiFin

Začínáme jednoduše. Chcete-li se přihlásit do svého účtu na našem webu, přejděte na naše webové stránky FlexiFin. Záložku “Můj účet” najdete také v horním menu webu. Žádné složité vyplňování uživatelských jmen nebo hesel. Vidíte možnost “Přihlášení přes QR kód”?

Tak svělé, teď chňapněte svůj telefon a otevřete si FlexiFin appku, stáhnout ji můžete na androidu i jabku

Krok 2: Jak skenovat QR kód

QR kód nemůžete skenovat klasickým fotoaparátem nebo čtečkou, ale pouze naší aplikací. Je to z důvodu vaší bezpečnosti, zkrátka aby všechny vaše údaje byly v suchu.


Takže, máte rozjetou appku FlexiFin? Super! Vaše finance můžete zpracovat přímo v appce, ale pokud stále trváte na tom, že se chcete přihlásit na webu, dole v liště zvolte možnost “Nastavení” a vyberte možnost “QR přihlášení do webu”. Jakmile naskenujete QR kód z webu, na displeji vašeho telefonu se okamžitě objeví výzva “Chcete se přihlásit? Potvrďte, že jste to vy!” a pak už stačí jen kliknout na kouzelnou větu “Chci se přihlásit”. Ach, jak jednoduché! Kéž by to tak šlo všude, že? 

Krok 3: QR kód jako klíč

Mrkněte zpět na web a uvidíte, že je hotovo - jste ve svém ůčtu! Možná přemýšlíte, jak ten QR kód vlastně funguje? QR kód je takový digitální klíč. Na obrazovce webových stránek se vždy zobrazí jedinečný kód, který váš telefon pomocí aplikace FlexiFin naskenuje. Tento kód vás bezpečně a rychle přenese do vašeho účtu, ale pouze tehdy, když to potvrdíte přímo v aplikaci. 

Celý proces je navržen tak, aby byl rychlý a zároveň maximálně bezpečný. Takže žádné obavy z toho, že by se k vašim financím dostal někdo jiný. 

Proč si zamilujete přihlašování přes QR kód?

Jestli jste příznivec webu a upřednostňujete správu svého účtu tam, jsme si jisti, že je lepší QR kód než zadávání hesel - po přečtení těchto tří highlightů budete mít jasno:

  1. Blesková rychlost: Pokud vaše heslo je dlouhé jako toaletní papír, jeho zadávání může trvat noc a den k tomu. S QR kódem stačí tři kliknutí a je to. 
  2. Maximální bezpečnost: Jste si jisti, že máte na počítači opravdu nejkvalitnější ochranu proti krádeži hesel? Jestli nejste nadupaný ajťák, asi jste teď znejistili. Každé přihlašování, zadávání hesel nebo citlivých údajů např. z karet může někdo tzv. trackovat a zneužít vaše údaje. S appkou FlexiFin nemá nikdo šanci na zneužití údajů. Jen vy a váš telefon máte přístup k přihlášení. 

Žádné starosti s hesly: No a nakonec, jestli nechcete lovit ten bloček se sto hesly a hledat, které patří FlexiFinu, QR kód je ta nejlepší cesta. S ním jsou hesla minulostí!

Ještě nemáte appku? No, to byste měli rychle napravit! 

Chybí vám aplikace FlexiFin ve vašem telefonu? Je na čase to změnit! Stáhněte si ji zdarma z App Store nebo Google Play a užijte si nejen pohodlné přihlašování, ale také kompletní přehled o vašich financích kdykoliv a kdekoliv. Třeba už se do webu ani přihlašovat nebudete, všechny finance můžete mít pod palcem přímo v appce. 

Co aplikace FlexiFin nabízí?

  • Přihlášení do webového rozhraní přes QR kód: Rychlé, jednoduché, bez zdlouhavého zadávání hesel.
  • Přehled financí: Čerpejte i splácejte přímo z appky na tři kliky. Sledujte stav své půjčky, transakce a všechny důležité informace z jednoho místa.
  • Platba QR kódem u obchodníků: Plaťte appkou FlexiFin u obchodníků. Nakupte jednoduše hned, platbu nechte na později. 
  • Bezpečnost: Každé přihlášení a transakce jsou chráněny bezpečnostními prvky. 

S naší appkou máte své finance vždy na dosah ruky - rychle, bezpečně a kdykoliv. Stačí naskenovat QR kód, potvrdit a užívat si to pohodlí!

Pomáháme lépe hospodařit

Všechny články

Potřebujete poradit? Tak se ozvěte!

Bezplatná infolinka