← Všechny články

Publikováno
12.9.2024

SOUTĚŽ: Plaťte v říjnu QR kódem v appce FlexiFin a vyhrajte super ceny!

Délka čtení:
1 min 30 s
0:00
0:00

V poslední době jsme ve FlexiFinu se soutěžemi roztrhli pytel a výhry na vás sypeme jednu za druhou. Není čas chytnout si nějakou pro sebe? V říjnu vám dáváme další šanci díky soutěži “QR kódem k Flexi výhrám”.

Povídali jsme si o ní s naší markeťačkou Klárou.

Ahoj Kláro, o čem je říjnová soutěž “QR kódem k Flexi výhrám” ?

Je to vlastně takový souboj mezi našimi klienty. Kdo nejvíckrát zaplatí QR kódem přes naši appku FlexiFin, vyhrává nejlepší ceny. Klienti se nemusí nijak registrovat, stačí v říjnu zaplatit online nebo v obchodě naskenováním QR kódu z appky FlexiFin a je to. Jste ve hře.

Říkáš o ceny, takže je jich víc?

Ano. Pro prvních pět nejpilnějších “QR platičů” máme balíček s kšiltovkou, batohem a powerbankou. Dalších 20 v pořadí získá batoh a powerbanku a na dalších 25 čeká powerbanka FlexiFin. Celkem tedy bude 50 výherců.

Soutěž je jen pro klienty FlexiFinu?

Je to tak. Soutěžit můžou naši noví i stávající klienti, kteří mají staženou naši FlexiFin appku. Nedávno jsme v ní spouštěli novou funkci “Kupte teď, plaťte později” a touhle soutěží jí chceme nakopnout. Jde vlastně o to, že za zboží i služby můžete platit u obchodníků QR kódem hned, ale splácet začnete až později. Jako byste si dočerpali půjčku. 

To zní super. Chceš něco dodat na závěr?

Snad jen, že takovéhle soutěže máme v plánu pořádat i dál. Máme na ně skvělé ohlasy, lidi to baví. Třeba na sociálních sítích občas hrajeme o různé poukazy na nákupy na e-shopech a další super ceny. Sledujte nás na facebooku, instagramu nebo občas skočte na náš blog.

Více informací o soutěži chystáme, sledujte vaši e-mailovou schránku.
Máte se na co těšit!

Pomáháme lépe hospodařit

Všechny články

Potřebujete poradit? Tak se ozvěte!

Bezplatná infolinka