← Všechny články

Publikováno
27.6.2024

Hrozí vám exekuce? Půjčka od FlexiFinu nabídne pomocnou ruku

Délka čtení:
2 min 30 s
0:00
0:00

Exekuce je noční můra, která může zasáhnout kohokoli a přijít jako blesk z čistého nebe. Stačí nezaplacená faktura, neřešený dluh nebo náhlá finanční krize a exekuce je na světě. Jak se této situaci vyhnout a rychle se s ní vypořádat?

Půjčka rychlá jako kulový blesk

FlexiFin nabízí řešení v podobě rychlé půjčky, která vám poskytne finanční pomoc již do 5 minut. Schválíme vám půjčku rychleji, než řeknete švec! V kritické situaci, kdy vám hrozí exekuce je každá minuta drahocenná. Obíhat banky a zjišťovat, kde vám rychle půjčí - to na klidu moc nepřidá.

Takže si raději udělejte kafčo, protože vyplnění žádosti u nás trvá jen několik minut a vyřízení půjčky probíhá téměř ihned. A co víc, vše vyřešíte online! Po schválení maximální částky jsou peníze okamžitě odeslány na váš účet. Do pár minut můžete vyřešit naléhavou finanční situaci. Uf, první krok je hotov, co teď?


Jak efektivně využít půjčku před exekucí

Půjčka od FlexiFinu může být vaše záchranné lano - ale i to je důležité využít správně! Velkou výhodou je, že naše půjčka funguje na bázi revolvingového úvěru. Ze schválené maximální částky lze čerpat jen tolik, kolik zrovna potřebujete! Přečtěte si více o tom, jak revolving funguje zde

Naše půjčka je tedy ideální pro pokrytí dlužné částky, abyste se vyhnuli exekuci. Berte půjčku vždy s rozvahou - půjčte si pouze tolik, kolik potřebujete. Víte, že u nás lze půjčku splácet klidně denně nebo týdně? Vytvořte si plán, který vyhovuje vám! Půjčku můžete kdykoli uhradit předčasně zdarma.
Třešnička na dortu - čím dříve se půjčky zbavíte, tím méně přeplatíte na úrocích!

Pokud vám hrozí exekuce, doporučujeme vám tento postup:

  1. splaťte naléhavé dluhy, které vedly k hrozbě exekuce
  2. kontaktujte věřitele a komunikujte s ním o tom, že pracujete na splacení dluhu
  3. sledujte svou finanční situaci a využijte revolvingového úvěru u nás naplno
  4. pracujte na tom, abyste všechny další půjčky, včetně tu od nás, splatili včas

Preventivní kroky do lepší budoucnosti

Nevyčítejte si, že jste se dostali do špatné finanční situace. Může se to stát opravdu každému a to mnohdy znenadání. Důležité je se zvednout opět na nohy a postavit se problémům čelem. Jak se takovým situacím v budoucnosti vyhnout obloukem?
Koukněte se do naší studnice nápadů na 3 rychlé tipy!

  1. Vytvořte si finanční rezervu

Jakmile splatíte postupně dluhy, pravidelně odkládejte část svého příjmu, třeba na spořící účet. Žádný učený z nebe nespadl a klidně začněte s pětistovkou z výplaty. Pokud si vytvoříte správný návyk, během roku se vám určitě povede si vytvořit rezervu 2-3 výplat. V případě, že se znenadání objeví větší výdaje, máte finanční polštář natřepaný k použití. Skvělá práce! 

  1. Sestavte si měsíční rozpočet 

Kam ty prachy vlastně mizí? Zdali vám tato otázka jde často na mysl, sledujte bedlivě vaše výdaje a příjmy. Možná ani nevíte, kolik zbytečných výdajů měsíčně padne na úplné blbosti, které nepotřebujete, nebo zjistíte, že za meníčka v restauracích dáte opravdu majlant. Tím nechceme říct, abyste jedli rohlík s vlašákem, jen je dobré mít přehled o svých financích. Zkuste třeba aplikaci Spendee!

  1. Konzultace s finančním poradcem

Možná si myslíte, že za finančním poradcem chodí jen boháči co neví, jak investovat miliony. Omyl! Jsou tady pro nás pro všechny! Poradí vám, jak se postupně dostat z dluhů tak, aby vás to skokově nebolelo a jak si postupně vytvořit správné návyky k lepší budoucnosti.

Zajímají vás další cesty, jak splatit všechny půjčky včas a mít svůj rozpočet v malíčku? Mrkněte na náš další článek zde! Půjčka od FlexiFinu může být rychlým a efektivním řešením v situaci, kdy vám hrozí exekuce. Díky bleskurychlému schválení je pomoc na cestě už do pár minut. Důležité je však také přijmout opatření, která vám pomohou předejít podobným problémům v budoucnu.

Pokud potřebujete pomoc v nouzi, neváhejte vsadit na naši červenou kartu.
Jsme tu pro vás!

Pomáháme lépe hospodařit

Všechny články

Potřebujete poradit? Tak se ozvěte!

Bezplatná infolinka